Particulieren

Persoonlijke aandacht


Smout Administratie en Advies biedt deskundig en accuraat advies aan alle particuliere klanten, van jongeren tot senioren. Bij ons mag u altijd rekenen op persoonlijke aandacht en een dienstverlening van de hoogste kwaliteit. Wij voelen ons betrokken bij uw vragen en gaan, samen met u, op zoek naar het beste antwoord.

Wij ondersteunen u bij het invullen van uw aangifte inkomsten- en erfbelasting. Ook helpen wij u graag bij het aanvragen van alle soorten toeslagen en uitkeringen of het in kaart brengen van uw financiƫle positie. Uiteraard verzorgen wij ook de contacten met de betreffende instanties, om voor u de beste resultaten te bereiken.

Wij helpen u graag vooruit, met adviezen die passen bij uw specifieke wensen en omstandigheden. Voor al uw financiƫle vragen kunt u bij ons terecht; of het nu gaat om een (fiscaal) advies ten aanzien van uw hypotheek, pensioen of vermogen; wij denken graag met u mee. Ook geven wij advies bij giften en schenkingen. Zo nodig begeleiden wij u bij schulden en schuldsanering. Heeft u plannen en schiet het eigen vermogen tekort? Samen met u onderzoeken wij de mogelijkheden voor een (fiscaal) gunstige oplossing.